Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Szakály Eszter Keszthely 2009. március 25. 10:51
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2010. április 21. 12:44
elvesztette Váczi Piroska Szombathely 2011. március 25.
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2018. március 28. 15:18

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victor Hugo: A nevető ember

Könyvismertető

Ursus, a filozófus és bűvész, művelt költői lélek hű farkasa, Homo kíséretében kocsijával járja Angliát. Egy téli napon gyermeket talál, akinek a száját úgy megcsonkították, hogy szüntelen nevetni látszik. Mellette vak kislány üldögél. Ursus mindkettőt magához veszi, a fiúnak a Gwynplaine, a lánynak a Dea nevet adja. Mikor a gyerekek felnőnek, egymásba szeretnek. Közben kiderül, hogy a "nevető ember" egy lord fia, s hamarosan el kell foglalnia helyét a lordok házában. - A regény, melyben az író a romantika csapongó, szenvedélyes kitöréseivel mond ítéletet a korabeli társadalomról - minden olvasónak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Victor Hugo további művei