Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: A harmadik iker

Könyvismertető

Jeannie Ferrami - a jó nevű baltimore-i Jones Falls Egyetem pszichológia tanszékének fiatal kutatója - az egymástól külön nevelkedett egypetéjű ikrek magatartásformáit tanulmányozza. Kutatása során olyan csoportra akad, amelynek tagjai, bár egypetéjű ikrek, mégis különböző anyától születtek. Megdöbbentő felfedezésének nyomába eredve egy húsz évvel korábban folytatott, törvényellenes, katonai jellegű kísérlet adataira bukkan, amelynek hátterében az egyetem három nagy tekintélyű professzora állt. A titok megismerésével nemcsak állását veszíti el, de hamarosan élete is veszélybe kerül.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Ken Follett további művei