Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Kiss Anna: Matekozik a család! Matemetikafeladatok gyermekeknek, szülőknek, nagyszülőknek

Könyvismertető

Játékos matematikai feladatokat, többnyire szöveges példákat gyűjtöttek össze a szerzők az egész számokkal végezhető négy alapművelet köréből a matematikai gondolkodás gyakoroltatására, illetve elmeélesítésre. A feladatokat nehézségi fokuk szerint három fejezetbe csoportosították. Vannak közöttük olyanok, amelyek írásban egyszerűen megoldhatók, mások figyelmet, következetes gondolkodást igényelnek, ismét mások pedig önálló feladatmegoldó képességet kívánnak. - Az általános iskola alsó tagozatosainak való, de a nagyobbak számára is érdekes példák megoldásában a szülők, nagyszülők is közreműködhetnek, így a füzetke a matematika gyakorlásán kívül szórakoztató közös játékot is jelenthet. A kiadvány végén az önellenőrzést szolgáló feladatmegoldások is megtalálhatók.
Írta: Könyvtári Intézet

Kiss Anna további művei