Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Budapest 2008. április 3. 08:22
elvesztette mrabai Budapest 2010. március 23. 18:50
elvesztette Miri Budapest 2010. július 22.
elvesztette Anduniel Zalaegerszeg 2011. március 25.
elvesztette karacsony2011 Budapest 2011. december 14.

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

George Orwell: 1984

Könyvismertető

Orwell híres regénye egy olyan rendszerről szól, mely kizárólag a hazugságra és a terrorra épül. A történet főhőse - egyike a sokszáz hivatalnoknak, akik a hivatásszerű történelemhamisítást végzik - először csak naplót ír; maga sem tudja, kinek, mi célból. Fokozatosan, egy szerelem erősokszorozó adományával jut el addig, hogy többé nem azt kutatja, mi volt régen, mit hamisított meg a diktatúra, és hogyan működik az egész világra kiterjedő zsarnokság, hanem azt, hogy miért, kinek és mi öröme telik ebben. Megrendítő, ahogyan az író bemutatja azt a kegyetlenséget, amivel módszeresen elpusztítják a lélek önállóságát és a személyes érzelmeket. - Minden felnőtt olvasónak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

George Orwell további művei