Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Molnár néni Tata 2014. március 21. 16:26
megtalálta Pattus Tata 2014. március 23. 19:21
megtalálta Martillla Vonaton Budapest felé! 2015. július 4. 13:42
elvesztette MelindaM Tatabánya március 22. 08:56

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Az ijedt szemű lány

Könyvismertető

Paul Renauld, a Dél-Amerikában meggazdagodott milliomos egy kétségbeesett hangú levélben Hercule Poirot segítségét kéri. Poirot lakótársa, Hastings kapitány társaságában azonnal útra kel, ám későn érkezik: a milliomost Poirot érkezésekor már meggyilkolták. Közben Hastings kapitány egy fiatal, különc nőnek udvarol, akit útközben ismert meg, s aki hamarosan felbukkan a gyilkosság színhelyén.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei