Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Rejtő Jenő: A Halál fia

Könyvismertető

Mr. Johnson London belvárosában, a Grimm ingatlanforgalmi irodában dolgozik addig a pillanatig, amíg tudomására nem jut, hogy főnőke beleszeretett bájos menyasszonyába, Editbe. A férfi ekkor bánatában beáll a légióba, hogy "fedetlen mellel" hívja ki maga ellen a halált. A sors azonban nem elég kegyes hozzá, mert amikor megmenti egy tisztes úriember életét, aki egyébként törzsi varázsló, az hálából ugyancsak megmenti az ő keserves életét. Ekkor keresztelik el a bennszülöttek a halhatatlannak bizonyult ifjút A Halál fiának, aki ezután az áhított hősi halál helyett csak kitüntetéseit gyarapítja, mindaddig amíg a hűtlennek vélt menyasszony meg nem jelenik a sivatagban.
Írta: Könyvtári Intézet

Rejtő Jenő további művei