Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: A Modigliani-botrány

Könyvismertető

Dee Sleign egyetemista lány tanulmányai után doktori disszertációját a művészet és a kábítószer kapcsolatáról szeretné írni. Barátjával, Mike-kal éppen Párizsban turistáskodnak, amikor a férfi elviszi egy öreg ismerőséhez, aki annak idején jóban volt Modiglianival, és tud egy képéről, amit hasis mámorban festett, majd egy olasz papnak ajándékozott. Az ismeretlen Modigliani-kép felvillanyozza a fiatalokat, s nyomozásba kezdenek. Dee megírja az esetet galériatulajdonos bácsikájának, a dologról hamarosan mások is tudomást szereznek, s megindul a hajsza a festmény felkutatásáért. A kötet ISBN száma megegyezik a 9615088-as tételszámon ismertetett kiadványéval.
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei