Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Hamvas Béla Városi Könyvtár Százhalombatta 2016. március 17. 12:21
elvesztette Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár Balatongyörök 2018. május 4. 14:33

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Tűzvarázs

Könyvismertető

A vérbeli krimi főszereplője Shane Negrin, nyomozónő, aki első házasságából született gyermekével boldogan él második férje, Rank Negrin pszichológus oldalán. Az asszony a rendőrségi nyomozók "felpörgetett", izgalmakkal teli hétköznapjaiban rájön, mégiscsak gyermeke apját, Di Giacomó zsarut szereti. Ekkor elhatározza, hogy újra megszerzi a férfit. Kitartó fogyókúrával eléri, hogy küllemre ismét a régi legyen, már csak az őt üldöző gyilkosok sorfalán kell keresztülverekednie magát, hogy végül Di Giacomó ölelő karjaiban kössön ki.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Vavyan Fable további művei