Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Könyvtára Székesfehérvár 2017. március 23. 11:06
megtalálta Németh Virág Székesfehérvár 2017. március 25. 22:39

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Zátonyok közt

Könyvismertető

A dúsgazdag Gordon Cloade halálakor rokonsága megdöbbenéssel értesül arról, hogy tehetős rokonuk nem hagyott végrendeletet maga után. Így az óriási vagyont az elhunyt felesége, Rosaleen örökli meg. A rokonság azonban nem tud belenyugodni a tényekbe, hiszen csak akkor számíthatnak az örökségre, ha Rosaleen korábban távozik náluk az élők sorából. Hamarosan több gyilkosság is történik körükben, ám Rosaleen mindvégig sértetlen marad. Amikor színre lép Hercule Poirot, a zseniális mesterdetektív, elterjed a hír, hogy talán Gordon Cloade mégsem halt meg.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei