Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Guy de Maupassant: Une aventure parisienne - Párizsi kaland

Könyvismertető

Az ismert francia író elbeszélései (Gömböc; Családi gyász; Párizsi kaland; A székfonó lány; A vallomás; Szabadulás) már számos válogatásban megjelentek. Az Illés Endre, Kosztolányi Dezső, Lányi Viktor, Rónay György, Szabó Lőrinc és Tóth Árpád fordításában megjelenő elbeszéléskötet újdonságát az adja, hogy az írások - lévén a kötet kétnyelvű - eredeti, francia nyelven is olvashatók. Azokban a könyvtárakban érdemes beszerzeni, ahol külföldiek is megfordulnak, francia nyelvet tanulók, francia szakos egyetemisták kereshetik.
Írta: Könyvtári Intézet

Guy de Maupassant további művei