Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Monszun

Könyvismertető

Leslie L. Lawrence helyét a történetben ezúttal kriminalisztika tanára, John C. Lendvay veszi át, hogy egy rendhagyó nyomozásáról beszámolva, hátborzongató események részesévé tegye hallgatóit. A cselekmény Thaiföld hírhedett - Aranyháromszögnek nevezett - területén játszódik, ide kíséri a magánnyomozó az atlantai fitness- és szépségverseny kalandvágyó győzteseit. A baljóslatú jelek már az utazás elején jelentkeznek - három, függönyzsinórral megfojtott hulla bukkan elő-, majd célpontjuknál, a thaiföldi luxusszállodában elszabadul a pokol: a személyzet eltűnik, a széplányok egy helyi ópiumtermelő banda foglyai lesznek, miközben szakadatlanul esik a monszuneső.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei