Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Popper Péter: Belső utakon (A belső utak könyve. 4. kiad. + Az önmagába térő ösvény. 3. kiad.)

Könyvismertető

A kötet Popper Péter két munkáját fogja össze. A belső utak könyve (850961) szokatlan vállalkozás: kísérlet arra, hogy az önismeret és önfejlesztés a mai ember számára hasznosítható módszereinek közreadásával segítse mindazokat, akik "a belső elégedetlenség, a változás, a fejlődés sürgető igényével nézik önmagukat, és saját erejükből szeretnének önismerethez, önfejlesztéshez jutni". Az önmagába térő ösvény (901202) a keleti bölcseletről, a hinduizmus, buddhizmus világáról szól - játékos, mesélő, ugyanakkor meditatív stílusban. Azt az egyszerű tételt akarja elfogadtatni az olvasóval, hogy "mindegy, hogyan gondolkozunk magunkról s a világról. Csak gondolkozzunk róla!" - Az olvasmányos stílusban megírt esszékötet - széles körben ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Popper Péter további művei