Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pelham Grenville Wodehouse: Psmith a pénzvilágban

Könyvismertető

A humoros, mulatságos műveiről ismert szerző e regénye tulajdonképpen a Forduljon Psmithhez (802779) című nagysikerű művének előtörténetét tartalmazza. A zseniális, magát minden helyzetben feltaláló Psmith-szel ezúttal életének egy korábbi szakaszában találkozhatunk, amikor apja a virgonc ifjút a középiskola elvégzése után a pénzvilág felé irányítja. Psmith egy londoni bankban vállal munkát, ahol megismerkedik Mike Jacksonnal, a tehetséges krikettjátékossal, akit az anyagi nehézségek sodortak a pénz világába. Tapasztalatlansága számos bonyodalmat okoz, amelyet újdonsült barátja, a leleményes Psmith simít el, rengeteg kacagtató fordulat után.
Írta: Könyvtári Intézet

Pelham Grenville Wodehouse további művei