Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Út és ösvény

Könyvismertető

"Az Út és ösvény a Bölcsességek kincsestára első köteteként az igazság útjáról indulva - útvesztőkön át - igyekszik rátalálni a helyes életre" - olvasható a kötet utószavában. Az antológia művészek, filozófusok, írók, gondolkodók (Démokritosz, Seneca, Marcus Aurelius, Voltaire, Chamfort, Anatole France, Flaubert, Stendhal, Dosztojevszkij, Tolsztoj, Beethoven, Kölcsey, Petőfi, Popper Péter, Ancsel Éva stb.) azon szentenciáit, mondásait, gondolatait idézi, amelyek arra a kérdésre keresik a választ, hogy mi a szép és rút, mi a jó és rossz, valamint hogy hogyan léphetünk rá arra az útra, amely az emberi tökéletesedéshez vezet.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei