Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Zoli Kartal 2014. május 18. 10:57
elvesztette Renata Budapest 2017. március 10. 22:10

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Erőszakkal vádolva

Könyvismertető

Ian Clarke, a feltűnően jóképű, fiatal író gyönyörű és imádott feleségét, Jessicát várja haza estére New York-i üzleti útjáról. A szokatlanul meleg San Franciscó-i délután meggondolatlan kalandra csábítja a férfit, s a várakozás óráit a már nem is egészen fiatal Margaret szállodai szobájában tölti. A nő ezután feljelenti, és nemi erőszakkal vádolja meg a férfit, aki a kalandot beismeri, az erőszakot viszont tagadja. Iant elítélik, s felesége - noha megbocsátott neki - arra kényszerül, hogy felülvizsgálja korábban ideálisnak tartott házaséletét.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei