Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette P. Marada Renáta Budapest 2009. október 7. 22:20
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2011. március 24.
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2014. március 19. 12:27
elvesztette Deák Ferenc Közg. és Inf. Szakközépiskola Könyvtára Győr 2014. március 20. 09:21
elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. március 20. 11:20
megtalálta Simon Orsolya Székesfehérvár 2015. április 3. 20:33
elvesztette Kovács Laura Kiskunhalas 2017. március 24. 11 óra
elvesztette Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár Balatongyörök 2018. május 4. 14:32

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Antoine de Saint-exupéry: Éjszakai repülés

Könyvismertető

Új, szép küllemű sorozatot indított útjára a Novella Kiadó, Antoine de Saint-Exupéry Éjszakai repülés című kisregényének, most először önálló kötetben való megjelentetésével. Az intellektuális asszociációkra épülő, izgalmas eseményekkel teli regény a dél-amerikai postajáratok hőskorában játszódik. Főhőse, a Buenos Aires-i repülőtér parancsnoka, aki saját posztján ugyanolyan bátorsággal és keménységgel intézi a nehezen megindított postajáratok ügyeit, mint ahogyan pilótái az Andok égbenyúló hegyei között küzdenek a természeti elemekkel, s kezdetleges gépeik hibáival. A parancsnok a legkisebb lazaságot sem engedi meg, kérlelhetetlenül újra és újra veszélyes útra küldi pilótáit, mert az éjszakai postajáratot mindenképpen fenn kell tartani.
Írta: Könyvtári Intézet

Antoine de Saint-exupéry további művei