Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Moldova György: A Kámfor akció

Könyvismertető

Clinton elnök öngyilkossága után az Egyesült Államokban polgárháború tör ki, a vérengzések és a szeparatista akciók láttán az ENSZ megindítja a nemzetközi Kámfor akciót. Ennek természetesen magyar résztvevői is vannak, róluk, az Egyesült Államokban tevékenykedő Magyar Kámfor Erőkről szól Moldova György fergeteges szatírája, amely egyszerre vág a délszláv és a hazánkban állomásozó amerikai Ifor erők, valamint az ENSZ béketeremtő akciói ellen, de az író maró iróniája nem kíméli a rendszerváltást, a szocialista-liberális koalíciót és az ellenzéket sem. A Magyar Kámfor Erők felszerelése, kiképzése stb. kapcsán pedig terítékre kerül nemcsak a magyar honvédség, de az egész vállalkozói szféra is. A könyvnyi szatíra Moldova legjobb ilyen jellegű művei közé tartozik, de nem kevésbé színvonalas az a néhány rövidebb írás sem, amelyek mintegy kiegészítik a kötetet. - Nagy népszerűségre számíthat.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Moldova György további művei