Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: Az évszázad bankrablása

Könyvismertető

A nizzai Société Générale bank központi fiókját kirabolták. A páncélterembe a tolvajok egy alagútrendszert kiépítve jutottak be, majd a helyiség ajtaját belülről behegesztették, hogy zavartalanul végrehajthassák az "évszázad rablását". A hatóságoknak hosszas hajsza után sikerül elfogniuk a hatvan millió frankos rablás kitervelőjét és irányítóját, a különböző terrorszervezetekkel is kapcsolatot tartó Albert Spaggiarit. A tárgyalás tizenkilencedik menetében azonban Spaggiari kiugrik a bíróság ablakán, és az épület előtt rá várakozó motorossal együtt örökre eltűnik üldözői szeme elől.
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei