Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A gyűlölet őrültje

Könyvismertető

A bűnügyi történet főszereplője a nyugalmazott rendőrtiszt, Luke Fitzwilliam, aki többéves külföldi tartózkodás után visszatér Angliába. A Londonba tartó vonaton megismerkedik egy idős vidéki nővel, miss Pinkertonnal, aki a falujában elkövetett rejtélyes gyilkosságokat megy bejelenteni a fővárosi rendőrkapitányságra. Miközben az öreg hölgy kifejti véleményét a gyilkosságokról, megjósolja a falubeli orvos közeli halálát is. Néhány nap múlva Luke az újságokból értesül miss Pinkerton és az orvos haláláról, majd úgy dönt, hogy barátjával a helyszínre utazik.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei