Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Gyilkosság a csendes házban (+ A hihetetlen betörés + Halott ember tükre + A rodoszi háromszög)

Könyvismertető

A kötet az ismert írónő négy rövid bűnügyi történetét (Gyilkosság a csendes házban; A hihetetlen betörés; Halott ember tükre; A rodoszi háromszög) tartalmazza. Mindegyik főhőse a zseniális mesterdetektív, Hercule Poirot, aki egy öngyilkosságnak feltüntetett emberölés, egy ellopott tervrajzok körüli bonyodalom, egy gyilkossággal gyanúsított arisztokrata nő, valamint egy tengerparti üdülőhelyen elkövetett bűncselekmény rejtélyét bogozza ki a tőle megszokott bravúrral.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei