Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A Napkutya (+ A könyvtári nyomozó)

Könyvismertető

A kötet az ismert szerző két horrortörténetét tartalmazza. A könyvtári nyomozó főszereplője vámpírnő, aki egy kisvárosi könyvtárat szemel ki magának megtestesülése színhelyéül. Áldozata egy gyanútlan helybéli ingatlanügynök, Sam Peebles, akinek először meghasonlott önmagát kell legyőznie ahhoz, hogy megvívjon a rá leselkedő veszedelemmel. A napkutyában a tizenöt éves Kevin néz szembe a születésnapjára kapott polaroid fényképezőgépből előtörő szörnyeteggel. Ahhoz azonban, hogy elpusztítsa s szörnyet, előbb meg kell ismernie apja sötét múltját, s egykori vétkeit.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei