Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. október 4. 10:57
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2013. március 21. 10:27
elvesztette József Orosháza 2017. július 31. 14:27

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Műhiba

Könyvismertető

Egy állítólagos műhiba miatt elítélt orvos szabadulása után maga kezd nyomozást kétes ügyében. Hamarosan még két, az övéhez hasonló esetet fedez fel, de különböző kórházakban. Összeköttetései révén sikerül a kórházak adatait megszereznie, és kiderül, hogy ugyanaz a férfi betegápoló a műhibák idején mindig épp abban a kórházban dolgozott, majd rövidesen máshol tűnt fel. Az orvos e felismerés után merész vállalkozásba kezd: belopódzik a gyanúsított lakásába, áruló nyomot keres, végül telefonon felhívja és találkozót beszél meg vele egy parkban.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei