Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Benedek István: Közoktatási szakértők kézikönyve

Könyvismertető

A közoktatásról szóló 1993. évi 79. törvény hatályba lépése az intézményellenőrzés területén is új szakmai követelményeket jelent. Ennek részletezésére és összefoglalására vállalkozik a szerző, áttekintve a szakértői tevékenység jellemzőit, az ellenőrzés jogosultságát, a szakértői munkával szemben támasztott követelményeket, a pedagógiai program vizsgálatának szempontjait (óvodában, iskolában, kollégiumban), a tevékenység módszereit, a mérések és vizsgálatok technikáit és a jelentés elkészítésének szempontjait. A Felhasznált irodalom; Ábrák; A használt fogalmak, szavak, magyarázó- és Irodalomjegyzéke mellett; A közoktatással kapcsolatos országos intézmények; Megyei Pedagógiai Intézetek; Szakmai szervezetek társaságok, szövetségek, kamarák név- és címmutatóját tartalmazó Melléklettel egészül ki - a szakértői munkát végzőknek ajánlandó kézikönyv; iskolák könyvtáraiban helyezhető el.
Írta: Könyvtári Intézet

Benedek István további művei