Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár Paks 2017. szeptember 21. 10:35
megtalálta Nagypál-Schmidt Mónika Paks 2017. október 3. 15:19

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nancy Taylor Rosenberg: Enyhítő körülmények

Könyvismertető

A regény középpontjában egy fiatal, sikeres ügyésznő áll, aki a törvény elkötelezett híveként megveti még a legapróbb kilengést is. Karrierje, családi élete akkor kerül válságba, amikor házasságtörést követ el egy rendkívül vonzó férfival. Hosszú ideje töpreng már magánélete válságán, amikor az egyik rab, akit ő juttatott börtönbe, szabadlábra kerülve szörnyű erőszakot követ el rajta és kiskorú lányán. Az ügyésznő ekkor végképp hátat fordít a törvénynek, s csak a bosszúnak élve az elkövető életére tör.
Írta: Könyvtári Intézet

Nancy Taylor Rosenberg további művei