Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Titkos ablak, titkos kert (+ A langolierek)

Könyvismertető

A kötet az ismert szerző két horrortörténetét tartalmazza. A langolierek egy utas- szállító repülőgép különös, hátborzongató történetét beszéli el, amelyben a jármű utasai egy időszakadékon átjutva olyan világban találják magukat, amely - bár hasonló ahhoz, amelyben eddig éltek - gyors pusztulásra van ítélve. ; A titkos ablak, titkos kert főhőse egy népszerű író, akit egy rejtélyes férfi azzal vádol, hogy ellopta az ő egyik történetének ötletét, majd átnyújt az írónak egy kéziratot. Az író ekkor még nem sejti, hogy ezzel számára a képzelet és a valóság tragikus játszmája kezdődött el.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei