Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Siva utolsó tánca

Könyvismertető

A fordulatokban gazdag, áldozatokban bővelkedő kalandregény Indiába kalauzolja olvasóját. A második világháborúban nagy vagyont összeharácsolt műkereskedő, Olaf Thorssen fia, Thor azért utazik a Himalája lábához, hogy a lámakolostorból megszerezzen egy tizenegy istent ábrázoló aranyszobrocskát, melyek egyike, számára vagyont érő térképet rejt. Úticélját leplezendő, egy szedett-vedett filmstábot menedzsel, hogy leforgassák a Siva utolsó tánca című filmet. A forgatás valóságos vérfürdővé válik, még szerencse, hogy a közeli kolostorban kutatómunkáját végző Leslie L. Lawrence is rajta tartja a szemét a felbecsülhetetlen értékű műkincsen.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei