Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Gardteka Gárdony 2013. március 22. 10:55
elvesztette Homor Péter Sopron 2014. március 22. 13:08

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: A tűzgyújtó

Könyvismertető

A regény középpontjában a különleges képességű kislány, Charlie McGee áll, aki puszta figyelemösszpontosítással lángra lobbanthatja környezetét. A kislányt különféle titkos szervezetek szeretnék megkaparintani, s ezért édesapjával folytonosan menekülni kényszerül üldözői elől. A hosszú és rémes hajsza számos áldozatot követel - lángoló épületek, hamuvá porladt emberek maradnak utánuk -, végül csak Charlie marad életben; körülötte minden és mindenki elpusztul.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Stephen King további művei