Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Anonymus Veszprém 2008. március 28. 11:20
elvesztette Anonymus Bonyhád 2008. március 26. 23:27
elvesztette Anonymus Veszprém 2008. március 28. 11:49
elvesztette Csörögi Veronika Kecskemét 2010. március 25. 07:23
elvesztette Molnár-Rúzsa Krisztina Békéscsaba 2011. március 25.
elvesztette Gardteka Gárdony 2015. március 20. 09:04
elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2016. április 14. 13:31

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.

Kardos András 2009 áprilisában
Kedvenc könyvem

Robert Merle: Védett férfiak

Könyvismertető

A népszerű francia szerző egyik legismertebb műve a Védett férfiak. A feminizmus mozgalmának fricskát adó, groteszk történet a nyolcvanas években játszódik az Egyesült Államokban. A nemzőképes férfilakosságot ismeretlen vírusú agyvelőgyulladás tizedeli. A fékezhetetlen járvány az elnöki székbe segíti a homoszexuális, férfigyűlölő Bedford asszonyt, aki a látszat kedvéért beleegyezik, hogy egy nagy gyógyszergyár védett területet létesítsen a betegség ellenszerét kutató tudós férfiaknak. A kutatócsoport és vezetőjük, Martinelli doktor fokozatosan tudják meg, micsoda pokol szabadult el a "védett zónán" kívül, s hogy a szélsőséges nőtársadalom kialakulása milyen veszélybe sodorta a férfiakat. A regény végén megdöntik a feministák zsarnok rendszerét, ám a mutatósabb férfiaknak továbbra sem ajánlatos kísérő nélkül sétálni. - A szatirikus regény minden felnőtt olvasónak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Robert Merle további művei