Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A rodzsungok kolostora

Könyvismertető

Leslie L. Lawrence - a londoni egyetem rovartani professzora - a Himalája égbenyúló csúcsai között meghúzódó Khumbu kolostorba érkezik, hogy az ősi tibeti vallást tanulmányozza. A békesség templomát azonban hamarosan sötét erők kerítik hatalmukba: kiharapott nyelvű, elvarázsolt holttestek, az ún. "rodzsungok" kelnek életre a templom pincelabirintusában, és egyre több áldozatot szedve megkezdik ősi bosszúhadjáratukat a kolostor és vendégei ellen. Amikor egy mikrobiológusokból álló turistacsoport is megérkezik, végleg elszabadul a pokol, ezért Lawrence úgy dönt, hogy különc, bátor szívű új barátjával, a portugál nemes de Carvalhoval együtt felfedi a "halott gyilkosok" titkát.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei