Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pierre Boulle: A kém

Könyvismertető

A tipikus akciótörténet főhőse egy William Conrad nevű ügynök, akinek a náci párt megbízásából egy nehéz és bonyolult feladatot kell végrehajtania: be kell épülnie London politikai köreibe, hogy megszerezhesse mindazokat a kulcsfontosságú információkat, amelyeknek birtokában a német vezérkar döntő csapást mérhet a szövetsé- gesekre. Conrad hamis papírokkal felszerelve meg is érkezik a szigetországba, s simulékony modorának, valamint színészi képességének köszönhetően hamarosan már a legfontosabb emberek köreibe is bejut. A világháború kiszámíthatatlansága azonban nem várt fordulatot hoz az életében, s így a regény végén golyóval a mellében mint Anglia hőse végzi életét. - A kémtörténetek kedvelőinek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Pierre Boulle további művei