Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Rémálmok és lidércek

Könyvismertető

A kötet a szerző huszonegy "rémálmokban és lidércekben" bővelkedő horror-történetét tartalmazza. A hosszabb-rövidebb elbeszélések az írótól már megszokott stílusban egy-egy morbid vagy éppen bizarr ötlet kibontásával (lefolyóból előbújó emberi ujj, életre kelő vásári fogsor, rémisztő időutazás stb.) kísérlik meg felborzolni az olvasók idegeit. Az elbeszéléseket a szerző "ars poeticája" vezeti be, amelyben leszögezi: "nekem a célom ma is ugyanaz, hogy eljussak önökhöz, Állandó Olvasóim, és úgy megrémisszem önöket, hogy ne merjenek aludni térni, ha nem ég a fürdőszobavillany." - Erős idegzetű olvasóknak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei