Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A titkos ellenfél

Könyvismertető

1915. március 7-én torpedótalálat érte a Lusitánia nevű hajót. A menekülésre váró fiatal amerikai lányt, Jane Finnt azzal a kéréssel szólítja meg ismeretlen útitársa, hogy hazafias kötelességből juttasson el egy nagyon fontos dokumentumot Londonba, az amerikai nagykövetségre. Néhány nappal később az angol fővárosban két kalandvágyó fiatal, Tuppence és Tommy megalapítja az Ifjú Kalandorok Rt.-t, és boldogan vállalják első megbízatásukat, amely egy bizonyos Jane Finn nevű amerikai lány felkutatására szól. Hamarosan tapasztalniuk kell, hogy mennyire veszélyes és bonyolult feladatra vállalkoztak, mert útjukat örökké keresztezi egy titkos ellenfél.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei