Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Gyilkosság méretre

Könyvismertető

Agatha Christie történeteinek kedves figurája, a vénkisasszony Miss Marple ebben a novellagyűjteményben nyolc alkalommal bizonyítja a rejtélyek megoldásában fölülmúlhatatlan képességét. Vajon mi lehet a titka egy falusi templom falai közt menedéket kereső, halálosan megsebzett, ismeretlen férfinak? Hová rejthette az agyafúrt nagybácsi a fiatalokra hagyott örökségét? Hogyan lehet egy gyilkosságot "méretre" elkövetni? Mi lehet az öreg házmesterné új gazdái ellen irányuló bosszújának oka? Hogyan sikerül megakadályozni, hogy egy talpig becsületes leány hírnevén folt essen? Az utolsó három történetben Miss Marple "mesél", amelyek nyomán Mrs. Rhodes halálának körülményei, egy varázserejű baba és a jövendőmondó tükör titka is feltárul.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei