Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Reno Debrecen 2016. január 6. 23:04

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Kurt Vonnegut: Majomház

Könyvismertető

"Ebben a könyvemben azok közül a munkáim közül válogatok, amelyeket azért írtam, hogy eladjam őket, és finanszírozni tudjam a regényírást" - vallja kötetének előszavában az ismert amerikai író. Vonnegut negyvenöt évi novellaterméséből ízelítőt adó kötetének történetei is - akárcsak népszerű regényei - bővelkednek a szerzőtől meg- szokott humor és groteszk látásmód jegyeiben. Írásai az emberi kisszerűséget, a már természetesnek elfogadott negatív beidegződéseket, értelmetlenségeket stb. pellengérezik ki. - Minden olvasónak ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Kurt Vonnegut további művei