Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette KönyvSziget Debrecen Debrecen 2019. október 23. 09:37
megtalálta jackbauer Debrecen 2019. október 23. 17:25

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Alistair Maclean: Kémek a Sasfészekben

Könyvismertető

A többször kiadott mű története az angol titkosszolgálat vezérkari szállásán kezdődik. Itt kap parancsot hat jól képzett felderítő, hogy Smith őrnagy vezetésével szabadítsák ki a németek fogságából Carnaby tábornokot, az Overlord fedőnevű hadművelet, azaz a második front legfőbb koordinátorát. A tábornok gépét aznap hajnalban lőtték le Garmish-Partenkirchen közelében, őt magát pedig a Gestapo dél-németországi főhadiszállására, a Sasfészekbe hurcolták. Az angol titkosszolgálat rettegett attól, hogy a tábornokot kínzással és egyéb szerekkel vallomásra kényszerítik, s ez azt jelenti, hogy le kell fújni a második front megnyitását. A titkos akcióban részt vevő kommandónak ezt kell megakadályoznia. Útnak is indul a kis csapat, s még aznap éjjel ledobják őket a tiroli hegyek egyik magas fennsíkjára. Ekkor kezdődik a tulajdonképpeni mese. Aki nem sokat ad a realitásra, de kedveli a szuperemberek utolérhetetlen teljesítményeit, bizonyára jól fog szórakozni.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Alistair Maclean további művei