Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház Sümeg 2018. május 2. 13:25

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Christie Golden: A ködök vámpírja

Könyvismertető

Jander Sunstar, az arany elf vámpírként tengeti életét már évszázadok óta, mikor egy nap Waterdeep városának tébolydájában - ahová az éhség űzte - gyönyörű lányra figyel föl. Beleszeret, s attól fogva évtizedekig ápolja, míg a lány - akiről annyit tud meg, hogy Annának hívják, varázslat áldozata lett, és valószínűleg Baroviából jött - hirtelen meg nem hal. A bosszúért fohászkodó Jandert egy titokzatos köd Baroviába repíti, hogy ott megküzdjön az ország és a Ravenloft kastély urával, a nagyhatalmú Strahd von Zarovichcsal. - Fantasy-kedvelőknek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Polcokon

Még senki se tette publikus polcra.