Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Montágh Imre: Mondd ki szépen!

Könyvismertető

A könyv az óvodás korú gyermekek helyes kiejtésének fejlesztéséhez nyújt segítséget, "mert aki rosszul beszél, rosszul olvas, aki rosszul beszél, rosszul ír", éppen ezért az iskolában már mindent szabatosan ki kell tudni mondani! A gyermekek tiszta beszédre való nevelése nemcsak a logopédus és az óvó néni feladata, hanem éppúgy a szülőké is. Ezért a szerző játékosan - otthon is gyakorolhatóan - vezeti fel gyakorlatait. Először az óvodások egymás nevének és a mindennapokban leggyakrabban előforduló tárgyak nevének helyes kiejtését tűzte ki célul, majd a hangok pontos fonetikai képzését szol-gáló gyakorlatsort ad - nehézségi sorrendben. A tiszta beszédre való tanítás türelmet és hozzáértést igényel, ám e munkához kiváló segítséget nyújt a könyv, amelynek ISBN száma azonos a 9921055. tételszámon ismertetett kiadványéval. - Mindenekelőtt óvónőknek és kisgyermekes szülőknek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Montágh Imre további művei