Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jules Verne: Három orosz és három angol kalandjai

Könyvismertető

A nagy francia álmodó regényeit cselekményvezetésük tempója szerint két csoportra oszthatjuk: az elsőbe tartoznak a gyors áradású, a fordulatos epizódokat szinte egymásra halmozó kalandos történetek, a másodikba sorolhatók a ráérős mesélésű, sok-sok természetrajzi ismeretet vonzóan előadó, de azért a kalandokat sem nélkülöző elbeszélések. Ez utóbbiak közül való a regény, amely most egyidőben két kiadásban is eljuthat az olvasóhoz (l.: 9518084), ezúttal az Alexandra Kiadó jóvoltából. Mindkettő a Nagy István-féle fordítást tartalmazza, s mindkettő a Franklin-Társulatnál 1904-ben megjelent eredeti mű reprintje. Ez utóbbi editio a paperback-kiadványok iránti igényeket hivatott kielégíteni; ára - ennek megfelelően - lényegesen olcsóbb a kötött kiadásnál.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Jules Verne további művei