Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2011. október 3.
elvesztette Ambrózfalva Ambrózfalva 2016. március 15. 23:15
elvesztette petofis2 Szabadszállás 2016. március 18. 13:17
megtalálta petofis2 Szabadszállás 2017. április 20. 14:10
megtalálta könyvmegtaláló Szabadszállás 2018. március 21. 08:41
elvesztette könyvmegtaláló Szabadszállás 2018. március 21. 15:46

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jack London: A vadon szava

Könyvismertető

A Robinson könyvtár sorozatának új darabja Jack London első nagy kutyaregényét - máig legnépszerűbb alkotását - ajánlja a serdülők figyelmébe. Nyomon követhetik Buck, a kutya sorsát, "aki" a Santa Clara-i völgy édeni világából a jeges Északra kerül. Megtapasztal egy új életformát, s a szokatlan körülmények, a körülötte lévő kíméletlen, durva lelkű világ ellenpontjaként tárulnak föl "személyiségének" értékei. Az egész történet Buck erejét, bátorságát, jellemszilárdságát és értelmét példázza. A végül megtalált, kiérdemelt és rajongásig szeretett gazda mellől szólítja el Klondyke vadonának visszahívó szava. László Ágnes sorozatszerkesztő rövid utószava mutatja be a fiatal olvasóknak Jack Londont, az írót és az embert.
Írta: Könyvtári Intézet

Jack London további művei