Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Szúrós, mint a kaktusz ; Látni sem akarlak

Könyvismertető

A címoldalon ölelkező "álompár" behelyettesíthető a két történet mindegyikébe. A Szúrós, mint a kaktusz öntudatos Susanja férjét hátrahagyva vásárol egy farmot, ahol két gyermekével boldogan éldegél. A hétköznapok idilli békéjét a kellemetlenkedő szomszéd, Mr. Queen George zavarja meg, aki - ki tudja, miért - meg akarja keseríteni az asszonyka életét. Ám végül egymás karjában kötnek ki, s úgy tűnik, a fegyverszünet tartósnak bizonyul. A Látni sem akarlak Jessicája a kikosarazott kérő, a gazdag és vonzó Christopher elől barátnőjéhez menekül Sydneybe. Itt egy rejtélyes idegen - akit látni még nem látott, csak telefonon beszélt vele - megkéri a kezét. A nagy "meglepetés" nem sokáig várat magára.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei