Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Benedek István: Pedagógiai vezetés, a vezetés pedagógiája

Könyvismertető

A szerző elöljáróban arról számol be, hogy - jóllehet a pedagógustársadalom és a hazai pedagógiai intézmények mélyponton vannak - bizonyos helyeken, iskolákban, óvodákban, pedagógiai intézményekben nagyszerű kezdeményezések és eredmények regisztrálhatók, méghozzá olyan helyeken, amelyek korántsem rendelkeznek az átlagot meghaladó anyagiakkal. ".nem minden pénzkérdés. A legnagyobb tartalék a pedagógiai vezetés hatékonyabbá tételében van" - állítja Benedek István, hogy azután könyvében rendszeresen előadja, milyen intézményvezetői stratégiák és modellek segíthetnek hozzá ahhoz, hogy egy-egy intézmény kiemelkedőt produkáljon, hogyan lehet nem csupán anyagi eszközökkel nagy eredményeket elérni, esetleg a nemzetközi szinthez, színvonalhoz is felzárkózni. Számos példát is hoz az ország egész területéről, számos elméleti modellt is bemutat, elsősorban kezdeményező kedvű, tennivágyó intézményvezetők számára. - Minden iskolaigazgatónak, minden pedagógiai intézmény vezetőjének kiemelten ajánlandó könyv.
Írta: Könyvtári Intézet

Benedek István további művei