Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár Balatongyörök 2017. november 2. 16:28

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Hazafelé

Könyvismertető

A 60-as évek Amerikájában Gillian Forrester ötéves kislányával, Sammel - hogy meneküljön előző életétől és volt férjétől - New Yorkból San Franciscóba költözik, ahol egy filmforgatáson megismerkedik élete nagy szerelmével, Chris Matthews operatőr-filmrendezővel. A férfi látszólagos boldogságuk ellenére megcsalja és megalázza, s amikor Gill terhes lesz - félve a felelősségtől - New Yorkba küldi. Gill ott ismerkedik meg új partnerével, az idős úriemberrel, Gordon Harte-tal, aki élete válságos napjaiban támaszt nyújt neki. Az asszony mégis az ismét felbukkanó Christ választja társául, de egy tragikus baleset folytán a férfit és a még meg nem született gyermeküket is elveszti. Egyetlen ember marad hát az életében: Gordon Harte.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei