Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Kanizsa József: A fűszálak királya

Könyvismertető

A gyermekmesékkel ismerkedő kis olvasók bepillanthatnak a kanyargó Mura menti falvak szorgos mesterembereinek hajlékába, megtudhatják, mint köszönt rá a szerencse az egyszeri szegény patkolókovácsra, hogyan boldogul Zalazajk falucskában a világ legszegényebb kályhakészítő mestere. A feketefenyő ciklus meséi egy régi karácsony emlékét idézik. A mókus és a fütty darabjainak legtöbbje állatmese, bölcs tanító célzattal. A Húsvéti csibe gyermekmeséiben életre kel a természet a beszélgető virágok, a susogó patak, a barka, az álmodozó katicabogár. Bartos Ildikó színes és fekete-fehér rajzai szemet és szívet gyönyörködtetnek. - A 6-8 éves korú gyerekeknek ajánlott.
Írta: Könyvtári Intézet

Kanizsa József további művei