Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Vörösmarty Mihály Könyvtár Székesfehérvár 2015. március 20. 11:17
megtalálta Vicus Székesfehérvár 2015. március 21. 15:15

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: Az igéret földje

Könyvismertető

A Skóciában induló történetben a hatalmas vagyonnal, sok bányával rendelkező Jamisson család és az egyik bányájukban dolgozó McAsh ikrek közül, elsősorban Mack sorsa fonódik össze. A másodszülött, s ezáltal a vagyonból nem részesülő Jay Jamisson születésnapjára gyűlik egybe a vendégsereg a kastélyban, közöttük az eladósodott családból származó, meglehetősen vadóc természetű Lizzie Hallim is, akit az elsőszülött fiúval, Roberttel akarnak összeházasítani. A családot mélységesen felháborítja és elképeszti, hogy az ifjú Mack fel mer olvasni egy levelet a templomban, amely arról szól, hogy a bányászokat törvénytelenül kényszerítik munkára. Lizzie pedig azzal lepi meg a ; környezetét, hogy Robert helyett Jay-hez megy férjhez. A Londonban, majd egy vitorláshajón folytatódó fordulatos történet, amelyet egy szenvedélyes szerelem tesz még izgalmasabbá, Amerikában ér el a megnyugtató befejezéshez.
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei