Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Szabó Gáborné Tiszavasvári 2010. május 11. 19:49

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Szárnyak

Könyvismertető

Cassandra O'Malleyt - édesapja határozott tilalma ellenére - egyetlen cél vezérelte, szárnyalni a felhők felett. Pat O'Malley cégtársa, Nick Galvin - felfedezve a leány egyedülálló tehetségét és kitartását - elsajátíttatja vele a repülés fortélyait. A számos versenydíjas, a legjobb berepülőpilótaként számon tartott nőre felfigyel Desmond Williams is, a Williams repülőgépgyár tulajdonosa, aki a jó reklám reményében szerződést ajánl neki, miszerint Cassie minden új modellel próbarepülést hajthat végre. A lány lelkesen elfogadja az ajánlatot, s Desmond a végsőkig ki is használja őt, sőt szerelmet vall és házasságot ígér neki. A naiv leány elfogadja a feléje nyújtott kezet, és csak sok csalódás után döbben rá, hogy boldogságát Nick oldalán és a szövetségesek hadikötelékében találhatja meg. - A szórakoztató regény színvonalában nem marad el az írónő korábbi - sikerültebb - műveitől.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei