Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ed Mcbain: A halál csókja

Könyvismertető

A nyolcvanhetes körzet nyomozója, Steve Carella ezúttal gyilkossági kísérlet ügyében nyomoz. A kiszemelt áldozat, Emma Bowles maga jelentkezik a rendőrségen, ahol elmondja, hogy egy férfi először a metró alá akarta lökni, másodszor pedig autóval akarta elgázolni. A nevét is tudja, másodjára felismerte, a férjének volt a sofőrje. A nyomozással egyidőben folyik Carella apja gyilkosának a pere, amelyben a brit akcentusú kerületi ügyész szerint igen kényes a helyzet az esküdtszék, a vádlott és az áldozat sokféle nemzeti hovatartozása miatt. A bravúros nyomozás és a per azután meglepő eredménnyel zárul.
Írta: Könyvtári Intézet

Ed Mcbain további művei