Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Zsuzsa Győr 2017. szeptember 21. 20:57

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Kaposy Miklós: Kellett ez nekünk?

Könyvismertető

Kaposy Miklós új válogatásában három évtized talán legjobb és az adott időszakra leginkább jellemző szatíráit gyűjtötte össze. Írásai így nemcsak egy humorista munkásságának áttekintését nyújtják igen szórakoztató és elgondolkodtató formában, hanem egyben a Kádár-rendszer politikai görbetükreként is értékelhetők. Kabaréhistóriái kesernyés iróniáról és éleslátásról tanúskodnak, amelyek a valóság karikatúrájaként emelik az összeállítást társadalomszatírává. A kötet elején látható fotóösszeállítás munka közben ábrázolja a humorista pálya-, illetve munkatársait. - Szórakoztató olvasmánynak ígérkezik.
Írta: Könyvtári Intézet

Polcokon

Még senki se tette publikus polcra.