Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette ÓMI Városi Könyvtár Ózd 2017. március 23. 08:08

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Sziget a ködben

Könyvismertető

Leslie L. Lawrencet - a londoni, rovartant és keleti nyelveket tanító egyetem tanárát - a különleges, megkövesedett rovarokat őrző borostyán megvásárlása csábítja Fjordholmba, az észak-angliai kikötővárosba. A kecsegtető üzlet hátborzongató kalandok sorát indítja el: Lawrence vad lövöldözések kereszttüzébe kerül, melyből egy különös, feketeköpenyes férfi menti ki, aki ezután eltűnik, viszont előkerül az üzlettárs - Leif Magnuson - viasztömbbe ágyazott holtteste, s egy szekrénybe akasztott, vállfás hulla. A rémtettek mozgó helyszíne, a rozoga bárka a Big Mac nevű lakatlan fúrótoronynál köt ki, amelyről hamarosan kiderül, hogy nem is oly lakatlan: Lawrencet itt már húsz, hasonlóan kelepcébe csalt honfitársa várja. Éjszakánként ablakok nyílnak, ajtók csukódnak, hol itt, hol ott hordóba gyömöszölt hullák bukkannak föl; a feketeköpenyes figura fejjel lefelé a falon lógva időnként vérfagyasztó kacajt hallat; s a kis társaság létszáma napról napra fogy. A pánik azonban akkor válik teljessé, amikor kiderül, hogy az áldozatok vérét kiszívták.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei