Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 

Szólj hozzá az eseményhez

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Amiről a könyvek szólnak…


Ki vagyok én a párkapcsolataimban?

A februárban induló, három alkalmas biblioterápiás csoporton a párkapcsolatok kérdéseit fogjuk körüljárni, irodalmi művek segítségével.

Szerelem nélkül lehet élni, csak nem érdemes – mondják. De arról már kevesebbet beszélünk, hogy a szerelemmel pedig nem is olyan könnyű. Akár van az embernek párkapcsolata, akár nincs, sok dilemmával és megoldandó problémával találja szemben magát.


Beküldve:január 17.