Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Keresés

 

Szólj hozzá az eseményhez

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Őszi nagytakarítás - ki vagyok én a kapcsolataimban?


Őszi nagytakarítás - ki vagyok én a kapcsolataimban?

2018. november 13. és 27. 18.00

Az ősz vége, tél eleje az összegzés, befelé fordulás időszaka. Tökéletes alkalom arra, hogy ránézzünk az évünkre, vagy akár egész életünkre és benne a kapcsolatainkra. Rudolf Panka, irodalomterapeuta háromalkalmas önismereti csoportja lehetőséget: nyújt arra, hogy irodalmi szövegek segítségével járjuk körbe viszonyainkat. A három alkalom mindegyike nyitott, tehát egymástól függetlenül is részt lehet rajtuk venni.

Első alkalommal a párkapcsolatok lesznek a fókuszban. A második alkalommal a családi kapcsolatokról, harmadik alkalommal pedig a barátságról lesz szó.

További időpont: december 11. 18.00


Időpont:2018. november 13. 18 óra
Beküldve:2018. október 19.